keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hölk hölk

Lähdin yksi aamu tapojeni mukaisesti lenkille, ja olo oli normaalia viriilimpi (rasti seinään jo siitä), joten päätin ottaa huvikseni muutaman hölkkäaskeleen while I was at it.

Puolen tunnin päästä huomasin hölkänneeni lähes koko kuljetun matkan (no siis, ei mitään huippuvauhtia mutta kuitenkin). Koska olo oli edelleen kovin kevyt, lisäsin hieman vauhtia ja hölköttelin loppuun asti (paria isoa mäkeä lukuunottamatta), kunnes lopetin n. puoli kilsaa ennen kotia loppujäähdyttelymielessä.

Hyvä minä :) Tämän jälkeen olen käynyt lähes joka päivä hölkkäämässä ihan täpinöissäni.

Seuraava askel: uudet juoksukengät (koska hei, jos hölkkää, voi käyttää sanaa ”juoksu”).

3 kommenttia:

  1. kyllä määkin reteesti puhun juoksemisesta ja juoksuvaatteista ja -kengistä vaikken vauhdilla hirveästi pääse brassaileen :D ja onhan ne lenkkarit ,silti myös juoksukengät vaikka niillä esim. valssaisi, että ei sen puoleen.

    VastaaPoista
  2. Se on totta.

    Harhaanjohtava terminologia rulettaa. Varsinkin, kun sitä voi käyttää omaksi edukseen.

    VastaaPoista
  3. Kyllä kaikki vähänkin hölköttelyn tyyppinen on juoksemista. Jos jollain on vauhdista jotain sanomista, aina voi kuitata että tekee palauttavaa harjoitusta jolloin vauhtia ei saa olla liikaa. Itse käyn "juoksemassa", mutta jos vain kävelen, sanon käyneeni "lenkillä". Sehän kuulostaa kuulijan korvissa juoksemiselta, eikö totta. Ja näin pidetään yllä kovakuntoista imagoa :-)

    VastaaPoista