tiistai 9. kesäkuuta 2009

Silmät kiinni ja menoksi

Hervehdys myös reaaliprivaelämän puolelta.

Olen aina ollut kova tyttö tirsaamaan. Viime aikoina päiväuneiluni on saanut lähes eeppiset mittasuhteet, kun vedän viikonloppuisin helposti paria kolmea tirsaa per päivää. Jos päivälle ei ole sen suurempia suunnitelmia, tirsailu saattaa helposti viedä suurimman osan ns. valveillaoloajasta. Kesän lähestyessä olen taas virkistellyt muistia liittyen ulkona auringonpaisteessa tirsailuun, joka ikuisesti D-vitamiinin puutteessa elävälle sisäisiittoisen pohjoisen kansan edustajalle tekee vallan mainiota. Sivu/jälkioireita arskatirsoista tosin tulee ikävästi, alkaen heloittavista käsivarsista, ikävästä toispuoleisesta rusketuksesta ja kipeästä badenbaden-niskasta aina aivan liian pitkiin tirsailutuokioihin. 2 tuntia/shuteye mennee jo yöunien jälkikuittailun (tai etukäteisveloitusten) puolelle. Tosin aurinkokenno lataa akkuja samaan aikaan. Kuolema kuittaa univelat.

Liikunnan harrastaminen on myös tasoittunut tasolle 5-9 krt/vk. Olen jo monena viikonloppuna herännyt (ts. ponkaissut paniikissa pystyyn ajatellen, että työpäivä alkaa) jo seiskan pintaan, lähtenyt aamulenkille, suihkuun ja takaisin sänkyyn jälkilenkkitirsoille.

Niin, ja koska kvantitatiivisuus arvottaa asioita huomattavasti kvalitatiivisuutta paremmin, täytyy mainita myös so far –lukemani, joka on (rumpujenpärinää)
16.9 kg
Mikä on siis karvan vaille 17. Mikä taas on lähes 20. Joka taas käännetään tehokkaasti 40 voipaketiksi. Voi että. Olenpa mainio.

3 kommenttia:

  1. Kääk, älä nyt kuihdu kokoon kuitenkaan!! tuleeko uni silti silmään vaikka tirsailet päivä pitkät? itsellä kun se kostautuu aina..ja näköjään en osaa käyttää isoja kirjaimiakaan...

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon huimasta suorituksesta! Mä olen ollut niin kesäjäätelöitten lumoissa, että projekti (joka ei kovin totinen edes ole) junnaa iloisesti paikoillaan.

    VastaaPoista
  3. Mikaela, ei vielä vaaran paikkaa siitä ;)
    Ja se on totta, yöunet haittaavat loistokasta tirsailu-uraani (vai mites päin se nyt meni). Kaiken kaikkiaan olen tosin aika tehokas nukkuja, vaikkakin valveillaoloaktiviteetit haittaavat välillä tätä toimintaa.

    Soikka, kiitos kaunis. Olen mäkin syönyt jätskiä, jälkkäreitä, pizzaa ja montaa muuta vähemmän terveellistä safkaa, mutta kokonaisuus ratkaisee.

    VastaaPoista